2010/08/26

Ever stray.

Wolf's Rain on rakkaus, siitä ei pääse mihinkään. En jotenkin osaa verrata sitä mihinkään muuhun animesarjaan, ehkä juuri sen epä-animemaisuuden vuoksi. Hyvin usein kuvailen sitä ihmisille siten, että jos välikertaukset ja muut härpäkkeet ottaisi pois välistä ja addaisi koko juonen yhdeksi palaksi, se vastaisi tasoltaan normaalia elokuvaa. Sitä nimittäin ei voi kiistää, etteivätkö jotkut animesarjat olisi puhtaasti vain japaniharrastajien ymmärrettävissä. Rain on jotenkin paljon kansainvälisempi. Siihen vaikuttaa varmasti myös musiikki, jossa vokaaliosuuksista vain kaksi biisiä taitaa olla japania. Nimipäätteetkin puuttuvat sarjasta täysin.


Enivei. Tutustuin Rainiin Kurtun ja Nasun kautta, jotka taas ilmeisesti löysivät sarjan lähinnä sen takia, että päähenkilön nimi sattuu olemaan Kiba... Narutardeja mitä narutardeja. :D Toisaalta myös se vaikuttaa asiaan, että Kibaa ääninäyttelee meistä jokaiselle jollain tapaa läheinen Miyano Mamoru.

Heti alussa tyypit suunnittelivat ryhmäcossia, jossa minusta oltiin tietysti tekemässä Toboe, olenhan se porukan "pieni ja söpö". Loppujen lopuksi Kurttu ja Nasu jäivät suunnitelmista ulkopuolelle, mutta Desuconissa 2010 minä ja Pörrö cossasimme Toboeta ja Higeä. Jossain vaiheessa olin suunnitellut, että olisin sittenkin Blue, koska Blue toimii Higen kanssa paricossina paremmin kuin Toboe. Kuulin kuitenkin, että Desuconiin oli tulossa toinenkin Hige&Blue-pari, joten tein taktisen viime hetken vaihdoksen. Olen itse asiassa tyytyväinen päätökseen, koska Bluen peruukkia modatessa olisi varmaan tullut ruumiita, kun taas Toboen tukasta tuli ihan nätti.

Tällainen se oli aluksi. Punanaamion Veronica. Ookoo, oli se paketissa nätimpi ja siistimpi, tuossa sitä oli kokeiltu pari kertaa ja vaikutuksen näki heti. Myöhemmin se oli jo niin takussa, ettei sitä olisi saanut enää selväksi, joten uhkarohkeuksissani leikkasin sen sitten Pörrön avulla lyhyeksi. Tyvi oli kuitenkin vielä sen verran hyvässä kunnossa, että kyseinen operaatio oli mahdollista suorittaa.

Tuollainen siitä tuli. Sen vain sanon, että Veronicassa on hemmetin kummallinen verkko; takaraivossa kuiturivien väleillä on kymmenen sentin raot, joita Pörrö vähän kursi lyhyemmiksi.

Tämä oli puhtaasti kirpparicossi minun osaltani, Pörrö sentään ompeli itselleen tuon päällishupparisysteemin ja teki kaulapannan (joka on muuten ihan sikahieno, näissä kuvissa se ei tietenkään näy).

Photaroitiin ehkä kaksi kuukautta Desun jälkeen. Minulle eksyi jalkoihin eri kengät photarissa kuin Desussa, koska alkuperäiset kengät jäivät Pörrön hoodeille. Mutta tummaa varrellista kuitenkin. Valkoiset kengännauhat kyllä häiritsi, mutta elätän nyt sitten toivoa että ihmiset keskittyvät vain iki-ihaniin näppisilmiini.

Niin että nappisilmien pojan koston paluu. Tä, piilarit? Missä?


No se vakio-osuus. Olin taas ekana valmis. :D

Se on söpö.

Se on mutaatio.

Tekisi mieli katsoa sarja uusiksi, koska siitä varmasti irtoaa paljon toisellakin kerralla. Toisaalta haluaisin varjella kyynelkanaviani, yhyh.

En tiedä, tuleeko Rainia cossattua joskus uudestaan. Toboeta, tarkemmin sanottuna. Bluesta tykkään hahmona sen verran paljon, että haluaisin kyllä kokeilla kyseisenä beibenä poseeraamista.


No, saas nähdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sanottavaa? Kysymyksiä? Ehdotuksia? Elämänviisauksia? Kerro heti!