2011/12/23

Statusta ja derppailua

Tuli hinku blogata, vaikka mitään varsinaista asiaa ei ole. Shionin status on ihan kohtalaisen hyvä. Neuleeseen on ommeltava neuleeseen pari nappia, mikä onnistunee junamatkalla Etelä-Suomeen (menen moikkaamaan isoveljeäni ja sieltä sitten tekemään cosplayprojekteja muutaman kivan tsiksin kanssa). Lisäksi peruukkia muokkaillessani (!!) totesin, että se kaipaa lisäkuituja, joten kuitujen ompelemistakin on luvassa vielä ennen kuin pistän äitini parturoimaan kanssani vähän muovitukkaa.
(Peruukin muokkailemiseen liittyvät huutomerkit viestivät siitä, että olen yleensä erittäin arka käsittelemään peruukkeja, mutta nyt rohkaistuin. Ohhoh.)

Niin, ja sitten se takki. Heh. Melkeinpä olennaisin osa puvusta on vielä täysin aloittamatta, koska en halunnutkaan käyttää alkuperäistä materiaaliani. Uutta etsiessäni löysin jo loistavan halvan villakankaan, joka kaipasi vain värjäystä. Sillä aikaa, kun kävimme Pörrön kanssa metsästämässä minulle pesukoneväriä, rakkauskankaan sisältävä liike sulkeutui ja seuraavan kerran, kun yksi alaisistani ystävistäni kävi tsekkaamassa tilanteen, kangasta ei enää ollut. Huoh! Ensi viikolle menee siis senkin etsiminen. Onneksi tuli vietyä ompelukone koululle asuntolahuoneeseeni, minulla on ensimmäiset kaksi kouluviikkoa kevätlukukaudesta aikaa ommella takki ja muita juttuja.

Mutta tosiaan. Jotta blogi saisi kivaa pientä täytettä, saatte nähdä typerimmät kuvat muutaman viikon takaisesta photoshootista Pörrön kanssa. K-ON!in Mio ja Ritsu siis hahmoina, kahtena eri versiona. Niitä oikeita kuvia löytyy DeviantArtista, ja pian myös Pörrön galleriasta. :D

En yhtään tiedä, mitä olin selittämässä, mutta ilmeisesti jotain tosi hauskaa.
Paitsi että Mio on aina vaan erittäinkin pokkana.

Lentoon lähdössä. Mitä lie järkyttävää näin tiskipöydällä Mion takana...


"Miks tää on tässä?"
Rakkautta se sai.

Joo-o, valtaosa näistä on mun derppailuja,
kun en tunnetusti osaa käyttäytyä kameran edessä. :D
Mutta ei photoshootit saa olla vakavia hei!

...mitä. Sh-sh-shake that booty?

JES, vähän Mio-derp-kuviakin!
Ei sillä että itse näyttäisin yhtään järkevämmältä.

Taisin nauraa sille etten saanut siirrettyä pöytää,
mutta pissihädältä se näyttää :(

Nyt en kyllä tosiaan tiedä.

Loppujen lopuksi tämä ei edes ole kovin OoC :D
Oli asetelmavisioita!

Korkkarit voi olla vaikeita.

Pedo!Ritsu

<3

Ehkä shootin paras Behind the Scenes -kuva, vaikka miun peba näyttääkin oudolta.
Ohoho, Mio~! Ecchi!


Jeps. Eiköhän tämä riitä täksi kertaa. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sanottavaa? Kysymyksiä? Ehdotuksia? Elämänviisauksia? Kerro heti!