2012/02/12

Kiraboshi!

Täpärä pelastautuminen kuukauden päivitystauolta. Änkeän tähän väliin höpöttelemään, kun odottelen askartelumaalin kuivumista puvun osissa ja koetan saada linssit asettumaan vähitellen silmiin.

Edellismerkinnässä vielä harmittelin kovaa poltetta lähteä Chibiconiin kilpailemaan, tuo pahuksen Frostbite kun nosti pahanlaisen cosplay(kilpailu)kuumeen. Pohdiskelin tuolloin vielä myös, mitä ihmettä sitä voisi cossata, ja koetin selailla internetin ihmeellisestä maailmasta itselleni uusia tuttavuuksia. Mutta eikös se sopiva kaveri sitten löytynytkin ihan vanhoista suunnitelmista, Sitten Joskus -kategoriasta.
Olen ihan totaalisen homo Star Driverille (totally gay for sth, miten tuon nyt kääntää :D). Rakastan sitä. Nyt tällä katsomiskerralla en meinaa malttaa katsoa viimeisiä jaksoja, jottei se loppuisi kesken. Vaikka ainahan voin aloittaa taas alusta...

Star Driver: Kagayaki no Takuto on päägenreiltään mecha ja shounen, mutta minusta se on kyllä ihan kaikkea muutakin. Sillä on annettavaa niin tytöille kuin pojillekin; kuumia naisia ja nättejä poikia riittää, samoin sekä eeppisiä cyberbattleja että huumoria ja romanssia. Tekijäkaarti on tuttu Ouranin takaa, joten ei ihme, että sarja uppoaa allekirjoittaneeseen. Tekijät kuulemmat pyrkivät tekemään Star Driveristä mahdollisimman animemaisen animen, ja siinä ovat kyllä mielestäni onnistuneet. Sarja tekee kevyttä pilaa animen nähdyimmistä kuvioista. Ja itsestään. Silti taustalla on ihan oikea, toimiva, kiinnostava juoni.

Sitä paitsi hullut, pikkuisen liioitellun eroottissävytteiset asut ja monitahoinen hahmovalikoima suorastaan kirkuvat cossaamaan.

Aiemmin olenkin jo maininnut, että ainakin yksi paricossi Star Driverista on tulossa. (Sen piti muuten sijoittua kesän Desuconiin, nimenomaan näytöksen vuoksi. Näytös kuitenkin on kuulemma peruttu ja kaikki muut conit on jo täyteen suunniteltu, joten Sakana ja Head taitavat joutua odottelemaan aikaansa ensi vuoden puolelle.) Sakana on kuitenkin aivan erityyppinen hahmo kuin mitä nämä sarjan tähtikuskit ovat, joten kumpikaan ei sulje toisiaan pois.

Cooleimmat tyypit vuoraa seinänsä
pussailtavilla pojilla.
Shinada Benio on sokerisen suloinen, vähän tsunderemainen tyttö, jolla on ällömakea ääni, paljon vaaleanpunaista arkisemmassa ulkoasussaan ja ikävä tapa ilmaantua tyhjästä poikien kylpyvuorolle. Ikävää se on ainakin päähenkilö Takuton mielestä, joka joutuu useaan otteeseen Benion varsin suorien vihjausten kohteeksi. Se on kuitenkin vain pinta, jonka alla piilee kovapintainen taistelija, kendo-mestari. Ja petollinen, laskelmoiva mieli.

Hahmokaartista Benio ei ole erityisen suuriroolinen, mutta koska en tunnetusti osaa pitää vaatteita päälläni ja lisäksi flirtit hahmot tuntuvat olevan minulle luontevia, alkoi hahmo kiinnostaa melko nopeasti. (Minulle on ehdotettu cossattavaksi mm. You Mizunoa. Minulle! Anteeksi nyt, mutta vaikka olenkin seurasta riippuen hyvinkin pirtsakka pomppija, animessa naiivit pumpulipäät saavat minut vain tuskastumaan. Vaikka kyseisen hahmon tarina alkaakin loppua kohti mennä kiinnostavammaksi.) Sitä paitsi, vaikka Benio on hirvittävän seksuaalinen hahmo, ei hän ole ulkoisesti mitenkään uhkea. Eikä pitkä. Ihan omiaan minulle siis.

Mitäs niillä vaatteilla.
Chibiconin lähestyminen alkaa jo vähän jännittää, mutta ei oikeastaan vielä sen kilpailemisen takia. En ole vielä ehtinyt herätä siihen ajatukseen, että kohtapuoliin askellan jo hermostuneena backstagella. Suurin ahdingonaiheuttaja on peruukki, jonka tilaamisen jätin niin myöhään, että kiinalainen uusivuosi pääsi sotkemaan eBay-idylliäni ja nyt sitten saan stressata, ehtiikö karvakasa kotiin ajoissa. Ja onko se edes oikeanlainen. Jos peruukin kanssa tulee kriisi, kisaaminen kaatunee siihen.

Ei sillä, että minulla nyt kaikki muukaan olisi vielä kasassa. Tuota takintapaista vaatekappaletta, johon kuuluu tuo järjettömän kokoinen kaulus, en ole vielä aloittanutkaan. Materiaali tosin on jo olemassa. Ylipäätään sukkanauhoja lukuun ottamatta materiaalit taitavat olla hankittuina, mutta itse hommaa riittää.

Tästä puvusta olen muuten pitänyt yllättävän tarkkaa kirjaa sen suhteen, kuinka paljon rahaa tähän on kulunut. Ihan vain mielenkiinnosta. Koetan tehdä tämän aika matalalla budjetilla - mikä onnistuu kyllä sikäli, että kangasta tuossa on yksinkertaisesti vaan niin vähän :-D

Äsken testailin meikkejä ja sain tietää, että minun on ihan turha käyttää tekoripsiä. Oikeanlaisella ripsarilla laitettuina omat ripseni ovat niin pitkät ja tuuheat, että ne vastaavat täysin keinotekoisia räpsyttimiä. Itse asiassa, kun kokeilin upottaa tekemäni voimakkaan silmämeikin sekaan vielä tekoripset, ne lähinnä hävisivät. Heh...

Truu dat! Mutta valoasetukset on kyllä päin helvettiä.

Btw, jos tätä sattuu lukemaan joku tähtikuskifani, niin mainitsenpa vain viattomasti, että olen suuri ryhmäcossien rakastaja... *www* Muutaman kaverin kanssa ollaan jo vähän haaveillen puhuttu ryhmästä, johon kasattaisiin kaikki nuo Glittering Cruxin jäsenet, nimenomaan niinä monimutkaisempina versioina.

2 kommenttia:

 1. \o Pakkohan se on hihakaista, kun sarja on lähellä sydäntä<3 Itse cossin viimevuoden Desuconissa Takutoa (koulp.) ja ehkä mielelläni sitä mahdollisesti vielä uudelleenkin ulkoiluttaisin. Mutta jos ihan vain Cruxin jäseniä keräätte, niin ainakin mielelläni muutaman kuvan tulen räpsimään :D
  Odotan myös innolla kuvia Benio cossistasi ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooo, jee, fanitovereita! Hi5! o/

   Juu, Cruxeista ollaan vähän joskus jossain sivulauseessa puhuttu, mutta se idea nyt on vielä toistaiseksi ihan vain idean tasolla. Ainut melko varma hahmo miun lisäks taitaa toistaiseks olla Headdo ^^" Ja mahdollisesti Takuton gingaversio. Mutta se nyt jää nähtäväksi.

   Yosh! Ja toki mulle käy yhteiskuvatkin ;))

   Poista

Sanottavaa? Kysymyksiä? Ehdotuksia? Elämänviisauksia? Kerro heti!