2013/06/17

Desuyks: Valmistautumista ja poneilua

No jjjjooh! Desumeiningeistä ollaan pikkuhiljaa toipumassa ja ai että minkä uuden buustin tuosta reissusta sai. Mutta siitä lisää myöhemmin, tämä merkintä käsittelee coninodotuksen loppumetrejä sekä lauantain cossia.

Sotkulaukku ennen uudelleenpakkausta :D
Matkani alkoi jo keskiviikkona, kun menin pariksi yöksi tuohon viereen Jämsään, joten kaikki oli pakko olla kasassa jo silloin. Voin aika ylpeänä kertoa, että ihan pieniä käsinompelujuttuja, langanpätkien siistimisiä ja sen sellaisia lukuun ottamatta kisapukuni oli silloin jo V-A-L-M-I-S, huh huh! Puuttuvat jututkin värkkäilin jo ennen perjantaita. Kelatkaa! Nyt kyllä rastia seinään!

Perjantaina saavuin paikalle vasta seitsemän jälkeen illalla ja pyörin ympäriinsä ihan omana itsenäni vajaat pari tuntia, minkä jälkeen poistuimmekin Nanin ja Kibin kanssa yöpymishommiin. Cossia käytin vasta lauantaina, ja sekin oli melko casual.

Aikaisemmin ajattelin tosiaan käyttäväni jotain vanhaa pukua lauantaina, mutta mikään vaihtoehdoista ei tahtonut napata. Meinasin lopulta ottaa ihanan iisin Listen-Ritsun mukaani, mutta neidin hiuskuontalo eleleekin näemmä yhä Espoossa Pörrön luona. Lennosta sitten päätin tehdä kasuaalimeiningillä ponin, siis tietenkin My Little Pony: Friendship is Magic -sarjasta.

 Söpöt glitterherposet vielä irrallaan.
Vaikken olekaan erityisen suuri ponifani, Fluttershyta on tullut joskus mietittyä. Moni kavereistani cossailee sarjasta, joten voitaisiin sitten joskus olla söpöjä yhdessä. :-) Soveltavat cossit on myös välillä hyvin jees.

Söpöt glitterherposet paidassa.
Ideoita tähän olin saanut aiemmin viikolla, kun kiertelin huvikseni Tiimaria ja siellä oli paljon kaikkea pientä ja söpöä juttua -70%. Tiimarista olinkin ostanut vaaleanpunaisia perhoskoristeita, jotka kylmästi kuumaliimasin suoraan kiinni ihan tavalliseen vaaleankeltaiseen toppiin (joka ei kylläkään ollut minulla tuolloin päällä, sentään).

Peruukin olin joskus saanut Pörröltä lainaan jotain toista cossia varten ja siinä on kuitua takaraivolla harmillisen harvassa, mutta se sai nyt luvan kelvata. Huonossa kunnossakin se oli, takkuinen ja liiasta selvityssuihkeesta limaisen oloinen, mutta kun pesin sen, lilluttelin sitä hoitoaineessa viimeisen kotiyön ajan ja annoin sen kuivua kaikessa rauhassa auringossa aamupäivän, sen sai harjattua suoraksi oikein kivasti. (Sama pitäisi tehdä nyt uudestaan, koska peruukki lojuu laukussa lauantain jäljiltä todennäköisesti aika mytyssä...)

Sarjassa Fluttershylla on joissain juhlatapauksissa kukkia hiuksissa (...siis harjassa), ja tykkään kukitusideasta cossia ajatellen. No, loppujen lopuksi en saanut aikaiseksi laitella peruukkiin kovin paljoa kasvustoa, mutta kyllä niitä jonkin verran siellä oli. Jos joskus teen Flutterin uudestaan, oli se sitten coniin tai photoshoottiin, teen kyllä tuosta hattarapehkosta kunnon kukkapenkin.Fun fact: nuo kengät (jotka ovat oikeasti keltaisemmat kuin kuva väittää) on ostettu alunperin ihan ensimmäistä Desuconia varten vuonna 2009, kun cosplayharrastukseni alkutaipaleella taapersin pikku-Meinä Totorosta. Nyt ne taitavatkin sitten joutaa jo roskiin, sen verran elämää nähneet nuo lopottimet ovat.


Ai joo, ja ripsien kanssa halusin liioitella, ja se oli hauskaa! En ole nimittäin koskaan käyttänyt tekoripsiä missään cossissa enkä ylipäätään, joten tämä oli vähän niin kuin harjoitusta. Liiman käyttö oli vielä vähän haastavaa, mutta oli ripsirimpsulla kyllä leveyttäkin tuomassa haastetta.Btw, en yhtään osaa poseerata hahmoina, joiden on tarkoitus vain olla ujoja ja hiljaisia ja näyttää näteiltä. Tykkään ilmeillä ja olla sähäkkä. Ja tietysti viikonlopun molemmat cossit sattuivat tuollaisiksi hissuttelijoiksi. Unnggh! Mutta siitä selvittiin ihan kivasti.

Jotten synnyttäisi vahingossa tekstihirviöitä, niin seuraavissa teksteissä sitten erikseen sunnuntaista, Sakanachanista - ja aivan ihanasta kisakokemuksesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sanottavaa? Kysymyksiä? Ehdotuksia? Elämänviisauksia? Kerro heti!