2015/01/13

Neljästätoista ja viidestätoista ja Valinnasta

Ai miten niin melkein tammikuun puoliväli, ihan hyvin voi vuosifiilistellä vielä tässä vaiheessakin.


Vuosi 2014 sisälsi vaikka mitä ja toisaalta tosi vähän oikeastaan mitään, ainakin näin cosplayn saralla. Resurssit cosplayn harrastamiseen eivät olleet parhaimmillaan mutta en kyllä myöskään nykyään vaadi itseltäni mitään tiettyä pukumäärää vuodessa, joten tyytymätön en ole millään muotoa. Naurattaa vain vähän, kun seurailee muiden cossaajien vuosilistauksia, joissa he listaavat 10-20 uutta pukuaan harmittelevat, että olipas huono vuosi. :D

Lähes vuosi sitten Frostbitessä meillä oli tuo kauan suunniteltu Nerima Daikon Brothers -ryhmä. Sitten olikin Cosvision ja kutsuvieraskilpailu, johon päätymisestä olen edelleen enemmän kuin hämmentynyt ja josta hengissä selviämisestä olen enemmän kuin tyytyväinen. Tein haastavan kaksoispuvun joka ei valmistunut sellaiseksi kuin olisin halunnut, joten aikomus olisi joskus korjailla sitä ja kuvauttaa molemmat asut kunnolla. (Kirkkokuvia kiitos ah nom! Kuvaajaksi saa halutessaan ilmoittautua.)

Välissä Desucon, jossa käytin väliaikashowssa Ritsu-lainapukua ja toisena päivänä tuomaroidessa viimevuotista Sakanaa. Nautin väliaikashown tekemisestä hurjasti ja harmittaa, että vieläkään en ole missään törmännyt minkäänlaisiin taltiointeihin siitä. :c Traconissa paljon suunniteltu Rakettiryhmän pokémonryhmä kutistui pelkkään minuun Meowthina. Meowth oli kumminkin kauhean kiva kasailtava ja hauska pitää päällä, vaikka viikset jäivätkin.

Siinäpä se vuosi sitten olikin; neljä uutta pukua, yksi iso kisa, väliaikashowssa laulaminen, tuomarointi ja paljon kavereita tutustutettuna cosplayyn. Ei huonosti.


Näitä suunnitelmamemejä ei koskaan kuuluisi tehdä, koska listasta toteutuu aina tuurilla yksi tai kaksi. Mutta menköön! Sentään olin rehellinen itselleni ja lätkin kuvien päälle noita ehkä-tekstejä, sen sijaan, että väittäisin tekeväni nämä kaikki.

Vuosi alkaa joka tapauksessa varmuudella Frostbiten esityskisalla, jota odotan ihan täpinöissäni. Jos suunnittelemamme 6teen-ryhmä toteutuu, ja en osaa valita teenkö Caitlinin vai Starrin, luultavasti teen molemmat. Puputyttö Yoshinon (Date A Live) varalle on myös suunnitteilla esityshommia yhdessä tai toisessa mittakaavassa (arvokisat alkavat pikkuhiljaa kutkutella), ja Ritsun NTY-versio olisi käytännössä shortsien ompelua vaille valmis ja toimisi rentona hengailupukuna.

Loput ovatkin sitten niitä materiaalilaatikoissa kummittelevia ikuisuusprojektipukuja. Kaikkiin neljään (Buttercup, Astarotte, Rosetta ja Femme Fatale) on materiaalit, mutta kaikki ovat jääneet kesken tai kokonaan aloittamatta. Osaisinpa olla armollinen lompakolleni ja työstää nämä vanhat puvut valmiiksi, ennen kuin haalin materiaaleja taas uusiin pukuihin.

Yksi tekijä, joka varmasti vaikuttaa vuoden cosplaytahtiin (valmistumisen, työttömyyden ja mahdollisen Tampereelle muuton lisäksi), on Valitsen sinut! -musikaali, johon tulin valituksi. En pysty riittävästi kuvailemaan minkälaisen euforian vallassa olen aina kun ajattelen, että monista taitavista hakijoista juuri minut haluttiin osaksi näyttelijäkaartia. Eli jos joku mutisee, että meillä on suuret luulot itsestämme (niin kuin jostain on kuultu... :D), niin ainakin omasta puolestani voin sanoa että HAH, kaikkea muuta. :---D Huutoitkin pari tuntia sen jälkeen kun kuulin päässeeni mukaan, koska koe-esiintyjien taso oli huikea ja valinta tuli yllätyksenä, enkä tainnut olla ainut.

Olen saanut musikaaliin pääsystä ihan hirveästi energiaa ja motivaatiota kehittää itseäni, tehdä töitä, nostaa kuntoa ja harjoitella, harjoitella, harjoitella, jotta saisin annettua projektin eteen itsestäni mahdollisimman paljon. Pyrkimys on saada aikaan vielä paljon Hopeanuoli!musikaalia vaikuttavampi lopputulos, joten siksi jo porukan valintaprosessikin oli tiukka ja hakijoilta varmistettiin noin 343 298 473 kertaa, että he ovat sataprosenttisen varmoja ja valmiita sitoutumaan mukaan. Tätä hommaa ei tehdä nokka pystyssä vasemmalla kädellä huitaisten, todellakaan, vaan musikaalin eteen painetaan duunia! ♥


2 kommenttia:

  1. Miten mulla olikin aavistus että hait sinne. Tai kuvittelin näkeväni sut yhdessä kuvassa (voi olla katsoin vaan väärin) ja heti ajattelin, että kuinkakohan arvaukseni käy :D Onnea paikasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset! Meinasin jo jättää hakematta välimatkan vuoksi, onneksi hain koska roolini on ihan huippu. :D

      Poista

Sanottavaa? Kysymyksiä? Ehdotuksia? Elämänviisauksia? Kerro heti!