2015/09/08

Mihin kesä meni? -- melkein!ranta!Yuki, Popcult Day & Tracon

Huh huh! Tapahtumia on kiitänyt ohi jo useampia ilman, että olen maininnut niistä mitään täällä blogin puolella. Kuvagalleriankin päivittäminen on jäänyt kesäkuun kohdalle jumiin, mutta jospa nyt Traconin jälkeen ehtisi kuvanmuokkailuhommiin. Ajantajuni mukaan nyt on tosin yhä heinäkuu.

Silloin kun oli oikea heinäkuu, Yukicon 2.5:een eli ranta!Yukiin suunnittelemamme Pokémon-ryhmä uhmasi säätä ja kokoontui Bodomjärven rannalle tapahtuman peruuntumisesta huolimatta. Olen enemmän kuin iloinen, että näin tapahtui. Rantaversiot Ashista ja Garysta on tullut toteutettua jo vuonna 2010, mutta nyt tein osan asustani uusiksi sekä muokkasin Garylle viimein kunnollisen peruukin. Ensimmäinen muokkaamani piikkiperuukki, olen siitä aika ylpeä! :3

"Otappas kuvia niin on ees jotain work in progress -materiaalia"
Olen haaveillut cosplayharrastukseni aloittamisesta saakka siitä, että henkilökohtainen Garyni saisi johonkin photoshoottiin tai coniin rinnalleen cheerleader-joukon, ja nyt se haave viimein toteutui. VS-porukasta löytyi yllättävän helposti kuusi neitoa, jotka olivat innokkaita tekemään cheerleadercossit, vaikka tyttöparoille ei ole annettu edes nimiä sarjassa. Ihanat tytyt eli Rewe, Neenee, May, Noora, Anna ja Timja olivat niin kauniita ja viehkeitä, että sydän oli pakahtua.

Sano mua pokémonmestariks!!
Vein kaikki Garyn naiset, jes.
© Nekku
Söpöin posse ääää ♥
© Nekku
Kesällä olin aika lailla joka viikonloppu musikaaliharjoituksissa, ja ikään kuin siinä ei tulisi tarpeeksi pk-seudulle juoksentelua, piipahdin elokuun vapaaviikonloppunakin Helsingissä Popcult Dayn merkeissä. Cossasimme Hitsuwan kanssa Mahoa ja Koyukia sarjasta BECK: Mongolian Chop Squad, joka muuten sattuu olemaan yksi lempianimeistani ikinä. Oli ihanaa tehdä Maho, koska puku oli yksinkertainen ja rento, mutta lähdeteos on minulle kovin rakas. Plus uusien ihmisten kanssa on aina jännä tehdä pari- tai ryhmäcosseja ^__^

Tapahtuma oli pieni eikä tekemistä ollut kovin paljoa, mutta päivä oli kiva; photoshoottailua, hengailua ja kitaran rämpyttelyä (uskaltauduin soittelemaan julkisesti!).

Uguu tätä söpöyttääää
© Mialiina
Sanoinko jo jotain söpöydestä ääääää
© Mira Strengell

Tracon pääsikin sitten yllättämään ilmestymällä kulman takaa jo kaksi viikkoa Popcult Dayn jälkeen. Vähättelen, jos sanon, että tuo pariviikkoinen meni varsin vaihtelevissa mielentiloissa. Olin tehnyt pukuani jo aiemmin kesällä, mutta siitä huolimatta sunnuntaista esityskisaa varten tuntui olevan tuhat asiaa levällään. Kirjoittelen kisaan valmistautumisesta ja lopullisesta kisakokemuksesta erikseen myöhemmin.

Lauantaina uudelleenkäytin Frostbiteen tekemääni Roxieta osana musikaaliporukan organisoimaa Pokémon-ryhmäcossia. Roxieta oli kiva käyttää uusiksi, koska tykkään erityisesti noista propeistani. Varsinkin söpöliini Koffing saa coniväeltä paljon rakkautta ♥

Pari söpöä tyyppiä!
Sunnuntai menikin sitten kisahumussa. Hahmonani oli Femme Fatale, yhden jakson pahis The Powerpuff Girlsistä eli Tehotytöistä. Olin suunnitellut Femmellä kisaamista jo vuonna 2013, mutten päässyt kisaan asti enkä edes saanut pukua toimimaan, joten hautasin aloitetun puvun jonnekin kaappien perälle pitkäksi aikaa. Nyt kun lopulta tartuin hommaan uudestaan, puvun kanssa oli taas pieniä ongelmia pitkin matkaa. Onneksi esityskisassa ei arvioitu pukuja :'D Enpähän hetkeen tee mitään missä on a) keinonahkaa b) valkoista. Vaan näytti se paremmalta kuin osasin odottaa!

Ottakaa nyt tämmönen virallinen kuva
siihen asti että saan muuta materiaalia käsiini. :-)
© Katariina Ihalainen

Phiuh. Palaan tosiaan sunnuntain kisatunnelmiin myöhemmin erikseen. Siihen asti heipähei~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sanottavaa? Kysymyksiä? Ehdotuksia? Elämänviisauksia? Kerro heti!