2016/06/29

Mainio Mimicon

Mikaeli. Piti juosta aika kauas että rakennus mahtui kokonaan kuvaan :D 
Aika hurjastelee ohi miten sattuu ja kolme raportoimatonta conikokemusta on jo takana. Kerrataanpa tässä kohtaa vähän toukokuun lopun meininkejä ja Mimiconia!

En ole kertaakaan aiemmin ollut Mimiconissa enkä tiennyt yhtään, mitä odottaa. Pakko sanoa, että hurjan positiiviset fiilikset jäi! Ehdin nähdä conia ihan vain kävijänäkökulmasta vain muutaman tunnin verran lauantaina, mutta tykkäsin siitä, mitä näin. Coniin osallistumisestani käy kiittäminen Valitsen sinut! -musikaalia, jolla oli näytöskauden toinen esiintyminen tapahtumassa. Perjantai hujahtikin musikaalihommissa eli roudauksissa ja backstagen järjestelyissä. Kenraaliharjoitukset meillä oli lauantai-iltana ja itse näytös sitten sunnuntaina.

Musikaalilaisen näkökulmasta en voi muuta kuin hehkuttaa sitä, mitä Mimicon meille tarjosi. Paikka oli hyvä, lava oli varsin muikea, tekniikasta sai irti vaikka mitä, salin työntekijäväki oli hirveän leppoisaa ja auttavaista (tämä ei todellakaan ole oletusarvo -- konserttisalien ja muiden vastaavien paikkojen tekniikassa tapaa työskennellä vaikka minkälaista väkeä :'D). Kaikki meni järjestelypuolelta mahtavasti ainakin minun silmiini! Lisäksi olen iloinen meille järjestetystä lattiamajoituksesta ja lauantain ruoasta (kahvi ♥).

Perjantain pukutalkoot bäkkärikäytävällä.
Pakettiauton ja roudaushenkilöautojen purkuun ja lavasteiden ym. kasaukseen
plus pukujen järjestelyyn hujahtaa aina helposti useampi tunti.
Näitä rekkejä muuten riittää... Yksittäisten asujen kokonaislukumäärä on noin 120.
Kuvitelkaapa kaikki ne pienet irtotavarat (peruukit, päähineet, hanskat, sukkikset, kengät, korut, jne)
jotka on hyvin helppo kadottaa ja joiden pitää olla oikeassa paikassa oikean puvun kanssa... Huh huh.
Ihailen ikuisesti meidän puvustustiimin ja roudausvastaavien organisointitaitoja!
Kuhina kävi tietysti myös lavan puolella.
Perjantain pakollinen "TÄSSÄ MÄ SEISON LAVALLA
JA TONNE TULEE SIT YLEISÖ" -naamakuva!
Tykkäsin kovasti Mikaelista conipaikkana. Tosi nätit maisemat rantoineen ja puineen, kivannäköinen rakennus ja siistit tilat. Ohjelmissa en ehtinyt käydä, joten ohjelmatiloista ainoastaan iso sali ehti tulla tutuksi. Meidokahvila oli soma ja myyntipöytäsalina toiminut toisen kerroksen aulatila ei ainakaan minun siellä ollessani vaikuttanut mitenkään tapporuuhkaiselta.

Vessakin oli niin naurettavan hieno että ennen conihälinän alkamista
oli pakko ottaa peiliselfieitä. Missä vessassa on noin paljon tilaa ottaa selfieitä?!

Lauantaille olin saanut värkättyä yksinkertaisen mutta kivan cossin hauskasta hahmosta, eli Barakamon-animen fujoshityttö mangakatyttö Tamakosta. Barakamon on semmoinen hyvän tuulen slice of life -anime, jota päädyin katsomaan aikoinaan pitkälti ääninäyttelijöiden takia (Ono Daisuke pääosassa, oikeita lapsia ihastuttavissa lapsirooleissa, ja Kaji Yukikin siellä vilahtaa). Tamako on ei-niin-olennainen sivuhenkilö, mutta häneen liittyvät huumorikohtaukset iskivät tietysti ihan kympillä. Mistähän lie syystä...

...ei ainakaan siksi, että samaistuisin...
Kuva: Laura Sirola, minä editoin
@ dA / Tumblr
Kuva: Laura Sirola, minä editoin
@ dA / WorldCosplay
Sain otattaa itsestäni sekä geneerisiä hengailukuvia (joissa olen muuten tosi huono, en vain osaa seistä paikoillani ja näyttää tavalliselta tytöltä!) että hauskoja juonellisia fujoshi-pönttöilyjä. Kaikki julkaistut kuvat nähtävissä täällä.

Välissä käytiin myös MimiCaféssa. Porukkakuvan ottaminen selfietyylillä on haastavaa :D
Söpö ja herttainen meidomme Tiia sitten ottikin meistä ryhmäkuvan. :3
Niin, sanoinko jotain niistä hauskoista fujoshipönttöilyistä. Kuullessaan, että cossaisin poikarakkaudesta tykkäävää tyttöä, joku kavereistani kysyi heti, että kai laittaisin jotkut musikaalin jätkistä poseeraamaan ihmisproppeinani. No sehän päätyi kuvasarjoihin, joille olen hihitellyt ihan liikaa.

Paras. Photoshoot. Ikinä.
V-V & Kibi random fanservicepojuina. ♥
Kuvat: Otso Säävälä, minä editoin
@ dA / Tumblr
Tamakona oli tosiaan hauskaa, vaikka hänen vaatetuksensa onkin tyylillisesti aivan eri ääripäästä kuin mitä itse pukisin päälleni -- tai ehkä juuri siksi :D Hameen hankintaa tuli tuskailtua ja lopulta värjäsin siitä vahingossa liian kirkkaanvärisen, mutten sitten enää viitsinyt ruveta säätämään uutta hametta tai värjäystä edellispäivänä ennen coniinlähtöä. Viikonloppuna vallinneeseen säähän nähden sekä minulla että fanservice-pojilla oli turhan kevyesti vaatetta päällä, mutta siitä selvisi ja sentään kuviin saatiin toimiva illuusio Goton kuumista kesäpäivistä.

Musikaalin näytös meni ongelmitta. Fiilis oli hyvin erilainen kuin Popcultin ensi-illassa, mutta ei sinäänsä huonompi. Rutinoitumisessa on sekä hyvät että vähän arveluttavat puolensa; toisaalta on varmuus siitä, että tietää mitä tekee, toisaalta ensi-illan adrenaliini kaivaa esiintyjästä esiin ihan erilaista energiaa. Täysillä joka tapauksessa vedetään aina! Haastavat pukuvaihtoni menivät taas nappiin ja kivaa oli!

Näytöksenjälkeisfiilistelykuva!
Tämmöinen esiintymisholisti on onnellisimmillaan lavalla. Vaikka tyhjälläkin lavalla. ♥
Kibi kuvasi.

Tää on taideteos, jonka päätin ottavani jo ennen kuin oltiin Mikkelissä:
Mikkeli, Mikaeli, Mikael ja Mikael.

Tommosia dorkia. ♥
Tl;dr: Mimiconissa oli kivaa! Sinne uudestaankin!

Seuraavana vuorossa olisi Desucon-raportti, kunhan jaksan/ehdin/viitsin keräillä ajatuksia ja valokuvia kokoon blogitekstin verran. Siihen asti, moi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sanottavaa? Kysymyksiä? Ehdotuksia? Elämänviisauksia? Kerro heti!