2016/09/13

Ropecon, musikaalijännityksiä ja kävelevä meemi

Animeconin paikkeilla annoin itselleni luvan hengähtää halutessani cosplaysta, joka maistui silloin puulta. Pyörsin päätökseni siinä kohtaa, kun iltana eräänä hihittelin Free!-parodia 50% Offille ja tulin ajatelleeksi, miten hauskaa olisi pöllöillä menemään nimenomaan Nagisan ultrakoviksena parodiaversiona. Idea oli aluksi vitsi, mutta loppupeleissä kieli poskessa tehty ns. soveltava cossi oli itse asiassa juuri sitä, mitä kaipasin lääkkeeksi cosplayväsymykseeni.

Whadup sluts, it's your boy NG!

Kuva © Viivi K
50off!Nagisassa eli Thugisassa olennaista ja huomattavinta on ihanan kornit vankilatatuoinnit, joista suurin osa peittyy jos vaatetta on juuri ollenkaan. Paidattomana en ihan mene uimapojasta, joten päätin vetää sitten oikein kunnolla yli ja tehdä cossista vielä genderbendin. En yleensä perusta yhtään genderbendeistä, mutta näin piristävän hahmon kohdalla olin valmis tekemään poikkeuksen.

Tatuointien kanssa kikkailun lisäksi cossi vaati kirppareiden koluamista ja hieman erääseen toiseen cossiin kuuluvan peruukin käsittelyä. Pohjasin vaatekerran värimaailman siihen asuun, joka Nagisalla on ykköskauden endingissä. Boy/Girl-lippiksen löytäminen oli sekin aika osuva sattuma noin genderbendiä ajatellen. Yksi yksityiskohta, jolle itse hykertelin itse erittäin tyytyväisenä, oli tietynlaisen bikinialaosan näkyminen farkkujen alta. (Tietäjät tietää, että Nagisalla on oikeasti tuollaiset.)

Liikuin Thugisana Ropeconissa muutaman tunnin verran musikaalin kenraaliharjoituksien jälkeen. Tatuointien virittelyssä meni arvatenkin kauan ja siihen nähden oli harmi, että ehdin cossata vain niin vähän aikaa, mutta ehdin kyllä shootata. Oli hauskaa poseerata noin överinä hahmona, varsinkin kun assari osasi heittää hyviä ideoita ja kannustaa olemaan vielä röyhkeämpi. Olen saanut toistaiseksi käsiini vain muutaman kuvan shootista, loppuja innolla odotellessa!

Lyhyesti sanottakoon, että aavistelin etukäteen että Thugisana tulisi olemaan hauskaa. Hitto, että olin oikeassa!

Otin mm. hitosti selfieitä.
Hiton kuuman Reinkin sain huijattua lahjottua kidnapattua houkuteltua mukaani!
Aw yea, work dem legs. Ohhh it should be illegal to be dat fine.
The bae got a tramp stamp . . .
Tästä on muuten tulossa juttu, että vaihdan kännykän taustakuvan
aina conin ajaksi mätsäämään cossia.
Thugisalla on 50% Offissa tuo sama taustakuva. :D
Takki muuten lainassa V-V:ltä, tänks!

Musikaalihommat menivät Ropeconissa varsin mukavasti siihen nähden, miten paljon käytännön ongelmat etukäteen hirvittivät. Oli kivaa, että roudaus, kenraali ja näytös olivat kaikki eri päivinä, kun yleensä roudaus ja kenraali ovat aina olleet vähän limittäin ja syöneet toinen toistaan.

Vastoinkäymisiltäkään ei vältytty -- mm. Eeveen näyttelijä loukkasi itsensä kenraaliharjoituksissa ja koko porukka (myös minä tanssikoreografin roolissa) joutui tekemään lennokkaita suunnitelmanmuutoksia viime metreillä, jotta yleisön nautinto ei kärsisi. Mutta kenties juuri siksi onnistuimme vetämään ihan hiton särmän ja energisen näytöksen, koska kaikkia jännitti sopivasti. Se, ja lisäksi valehtelematta koko näytöskauden paras yleisö!

En tiedä vaikuttiko swagmaster Thugisa minuun vieläkin, mutta tässä näytöksessä tuntui, että löysin Bulbasauriin tietyissä kohtauksissa ihan uutta potkua. Kaikki toimi nappiin ja jälkikäteen itketti niin hemmetisti, koska oli vain niin hyvä olo.

Lempikuvani Ropeconin näytöksestä! Nyymix taas deliveraa.

Jälkeenpäin bäkkärillä mua ja Gyrreä väsytti ihan päättömästi.
*pa-dum-tshh*

Lähdin kirjoittamaan tätä merkintää sillä ajatuksella, että se kattaisi kaikki viime aikojen tapahtumat (Ropecon, Chibicon, viimeiset musikaalinäytökset ja Tracon)... Hah. Parempi jakaa asiat useammaksi merkinnäksi, varsinkin kun tuppaan kuvittamaan merkintöjä rankalla kädellä. Palaan siis asiaan pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sanottavaa? Kysymyksiä? Ehdotuksia? Elämänviisauksia? Kerro heti!