2017/02/05

Rakkauslapsi

Eli näppärästi hoidan unohtuneen Tracon-päivityksen ja Desucon Frostbiten perjantaipäivän alta pois samalla kertaa, koska cossattavana molemmissa oli sama hahmo.

Nimittäin tämä muru ♥

Hieman ennen Traconia oli tyypillinen syysjumitus päällä; kaikki cosplaymotivaatio oli aivan kadoksissa ja hylkäsin alkuperäiset suunnitelmat, koska intoa ompeluun ei vain ollut. Äskettäin isommaksi ja isommaksi paisunut Free!-fanitukseni oli suuri ilon lähde minulle kaiken syksyn synkkyyden keskellä, joten luonnollisesti aloin pohtia löytyisikö kyseisestä sarjasta minulle yhtäkään hahmoa, jota voisin uskottavasti cossata (Thugisaa ei taideta laskea). Päätin suosiolla skipata ne maskuliinisimmat pojut ja hahmokaartin naisedustus taas ei erityisemmin minua puhuttele, mutta onneksi sarjan shota-osastolta löytyy minulle hyvinkin rakas hahmo, Nitori Aiichirou.

Puolitosissani pyysin Reneä rikoskumppanikseni cossaamaan Mikoshiba Momotarouta kakkoskauden lopputunnarissa vilahtavissa vankilavaatteissa, ja hän innostui. Ompelin meille molemmille siis raitatrikoosta paidat ja housut conia edeltävällä viikolla. Olin itse pukeutuneena vankila!Aiksi koko viikonlopun ajan, Renellä oli cossi päällä sunnuntaina.

Olen aika yllättynyt ja iloinen siitä, miten hyvin Ai minulle sopii. Olin skeptinen etenkin siitä, miten peruukki sopisi kasvonpiirteisiini, mutta loppujen lopuksi jälkikäteen kuvia katsoessa tuntui että olin kyllä juuri sopivan shotaisan söpö...!

Referenssi...
...lopputulos. :D
Kuvannut Nekku.

Conissa Nekku kuvasi meitä ja vaikka joukossa on paljonkin kivoja otoksia, en vain ole jotenkin vieläkään saanut aikaiseksi käydä niitä ajatuksella läpi ja muokata sieltä lisää kuvia julkaistavaksi... Hups. ;;

Tämä sentään löytyy jo sekä Tumpusta että Fabosta.
Kuvannut Nekku, muokannut minä.
Lauantaina törmäsin myös ihanaan poliisisetä-senpaihin,
jonka kanssa pääsin selfieenkin! Dokidoki~
Kuva ryöstetty Annan Twitteristä c:

Torstain ja perjantain välisenä yönä saimme myös pähkähullun päähänpiston, että näissä vermeissä olisi muuten hauska tanssia sellaisin helmiin kuin Smooth Criminal. Long story short, leikkelin meille kolmen biisin potpurin ja ideoimme siihen hassuttelevan koreografian, jonka esitimme yllätyksenä hyvin hämmentyneelle Nanille sunnuntaina Tampere-talon parkkipaikalla. Kaikkea sitä päätyykin tekemään hetken mielijohteesta.
Ai-cossailu ei jäänyt Traconiin; vietimme isolla kaveriporukalla #Roskaklubia eli Free!-maratoniviikonloppua syyskuussa, jolloin otatin itsestäni pari kuvaa Samezuka-tiimipaitoja markkeeraavassa mustassa t-paidassa.

Nyt mennään jo liiankin shotaksi,
mutta oli pakko ottaa kuva teemalla perfect cinnamon bun x 2 :D
Kuvannut Noora, muokannut minä
Tumblrissa / Fabossa

(Muokkaamisesta puheen ollen... mustat vaatteet, never again)

Myöhemmin marraskuussa Tumblrin RinTori-viikolla päädyin kokeilemaan itsekseni, saisinko välitettyä kolmosvuotisen uimakerhon kapteeni-Nitorin olemusta cossikuvalla, apunani ihan vain itselaukaisija. Tykkään lopputuloksesta yllättävän paljon, etenkin itselaukaisijakuvaksi.

Se on Kapteeni Nitori sulle.
Tumblrissa

Tiesin jo hyvissä ajoin etukäteen, että Frostbitestä tulisi rankka kisoineen ja kirpparitöineen kaikkineen, joten Ai oli loistava vaihtoehto perjantaipuvuksi. Käsinmaalasin vihdoin ja viimein itselleni Samezuka Swim Team -paidan, jonka kaveriksi tarvitsee pukea vain rennot collarit ja tennarit, ja cossi onkin valmis. Mukavin puku, mitä olen vuosiin pitänyt! Etenkin, kun löysän t-paidan kanssa ei tarvitse edes kiusata itseään tiukoilla bindeillä.

Olen aika ylpeä tuosta paidasta. Se sai kehujakin! c:
Kuvannut Falcon, muokannut minä
Tumblrissa / Fabossa
Sen lisäksi, että asu oli mukava ja rento, sen miellyttävyyttä lisää kymmenkertaiseksi se, miten paljon pidän hahmosta. Ai palautti mieleeni sen, kuinka tärkeää on tykätä siitä, mitä tekee. Toisinaan toki tulee tehtyä vähemmän läheisiä hahmoja ihan vain designin tai muun seikan vuoksi, mutta kyllä nämä itselleni läheiset hahmot ovat kivoimpia tehdä, vaikka asu olisi minkälainen. Paidan käsinmaalailuun upotetut tunnit eivät tunnu missään, kun nolo weeaboosydämeni kuuluu joka tapauksessa Samezukaan.

Aiin olen tutustunut (osittain kirjoittamani fanfictionin vuoksi) hyvinkin syvällisesti ja hän on ehtinyt juurtua syvälle sydämeeni. Tähän pojuun on tietyllä tavalla ehkä helpompi samaistua kuin sarjan synnynnäisesti superlahjakkaisiin uimareihin, koska hän on altavastaaja, joka pääsee lähemmäs haaveitaan sitkeydellä ja tekemällä kovasti työtä. (Ai on myös isoimman Free!-shippini toinen osapuoli, e-ei sillä että se mitään m-merkitsisi...)

Senpai in my mind~
Twitteristäni kaapattu selfie Frostiperjantailta
kirpparin valmisteluista.

Pakko myöntää että Aissa on jotenkin tosi palkitsevaa myös se, että vaikka kyseessä on mainstream-sarjan hahmo, kyseisellä hahmolla on kuitenkin suhteellisen pieni fanikunta. Hivelee sopivasti sekä yhteenkuuluvuudesta nauttivaa minua että sisäisiä special snowflake-tarpeitani.

(Olen jopa saattanut pyöritellä mielessäni hulluja suunnitelmia viedä Ai jopa lavalle asti pienen skitin kanssa, mutta saas nähdä toteutuuko tämä. Hys hys, pidetään tämä salaisuutena!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sanottavaa? Kysymyksiä? Ehdotuksia? Elämänviisauksia? Kerro heti!